Architectural Draughting & Design

Ashgrove Primary School

AP Design were engaged to complete a minor renovation project in their junior school. From that project AP Design were further engaged for another six projects at the school.

The first few weeks at school can be very exciting but also daunting for young children especially with much older, larger kids running around. AP Design designed an area for new entrants that was fully enclosed with artificial grass play areas set out with games, a sand pit and a water play area along with an outside teaching amphitheatre for story time.

The children at Ashgrove School often sat around the large willow tree in the centre of the school, this often became muddy at winter. AP Design designed a new seating area to be a central feature of the school.

AP Design have also completed a new staff carpark, demolition of the old boiler and pool, a new drop off area and senior classroom upgrade.